Üdvözlöm, ma 2018. február 21. szerda van.
Linktár     Faliújság    E-mail   

Időjárás
Országos Meteorológiai Szolgálat

Fontos telefonszámok
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107
Segélyhívás: 112

Tudakozók
T-Com
Invitel
T-Mobile
Pannon GSM
Vodafone
Nemzetközi

SMS küldés
Ingyen SMS
Quios

Menetrendek
MÁV
BKV
VOLÁN

Térképek
Google maps
Magyarország *****
Települések térképei

Műsorok
TV műsor
Mozi, színház
[Keresők, Portálok] [Apróhirdetők] [Állás, Munka] [Technika] [Tudomány] [Oktatás, Iskolák] [Környezetvédelem] [Társkeresők] [Chatek] [Képeslap küldők] [Színház] [Mozi, Film] [Irodalom, Könyvek] [Szálláshely] [Utazás] [Városok, Falvak] [Zene] [Szórakozóhelyek] [Újságok] [Sport] [Autó-Motor] [Játékok] [Divat, Szépségápolás] [Egészség, Életmód] [Étel, Ital] [Lakás, Otthon] [Ingyenes] [Asztrológia] [Letöltés] [Élővilág] [Művészet] [Programozás] [Idegen nyelvek] [Vírusvédelem] [E-üzlet] [Cégek, Vállalkozások] [Szervezetek, egyesületek] [Pénzügyi terület] [Személyes lapok] [Mobiltelefon] [Humor, nevetés] [Gyerekeknek] [Hobbi] [Politika] [Vallás, Hit]
Keresés a katalógusban   
 
Felsőfokú oktatás

1. Felsőfokú menedzserképzés
Felsőfokú idegenforgalmi, vagy vendéglátó menedzser oklevél + szakma (szállodaportás, if.ügyintéző, szakács-pincér), dolgozók gimnáziuma, tanfolyamok.
2. Erasmus Közéleti Kommunikációs Intézet
Tevékenységünk: Tréningek, képzések, Tanácsadás - Coaching, Térségfejlesztési programok, Társadalmi célú tevékenységek, Kutatás.
3. Erasmus Kommunikációs Akadémia
A Változások Akadémiája. Három szakirányban, a PIACGAZDASÁG, a KÖZÉLET és az EURÓPAI UNIÓ szakterületén indítunk képzést.
4. Antiskola.eu
Beszámolók, puskák, kidolgozott érettségi tételek, diplomamunkák az oldalunkon! Mindent megtalálsz, ami a tanulást segíti!Vissza a főkategóriához


Humor sarok
Télen egy indítási riadó alkalmával a katonák lemennek a telephelyre, hogy beindítsák a gép- és harcjárműveket, de az egyik Csepelt hiába próbálgatja a vezetője valahogy nem akar beindulni. Odamegy hozzá a századparancsnoka:
- Mi lesz má!
- Nem megy százados Úr, leszopta az akkumulátort!
- Na ne szórakozzon, leszopom én magát, ha azonnal nem indítja be!
Vicc archivum >>>

Kategória új linkjei
- Antiskola.eu
- Erasmus Közéleti Kommunikációs Intézet
- Erasmus Kommunikációs Akadémia
- Felsőfokú menedzserképzés

eXTReMe Tracker